Hvordan velger jeg riktig jaktryggsekk?

Hvilken ryggsekk fra Fauna er best ved hvilken type jakt? Det handler om hvilke behov du har ved jakten. Vi har alle typer jaktryggsekker, utformet i god kvalitet og som sitter godt på ryggen. I tillegg til komfort er det viktig at du får plass til det du trenger. Stolryggsekkene fungerer også perfekt til isfiske og andre slags opplevelser der du vil sitte bekvemt.

Guide for å velge riktig jaktryggsekk

 

Aktiv jakt

Rypejakt, småviltjakt og andre typer dagsturer

Hvis du skal jakte på fjellet, være aktiv og gå hele dagen, er det aller viktigste at du har en ryggsekk som er smidig. Vår ryggsekk Fauna f45 Ripa er utformet for at du raskt skal kunne nå og avfyre geværet. Den har en slank design som skaper bevegelse og god ventilasjon. Jaktryggsekken er i Faunas stille stoff, som har integrert regnbeskyttelse med sterke signalfarger for din sikkerhet.

Vi anbefaler: Fauna F40 Rypa, Fauna F12 Hip, Fauna F40

Fauna F40 Rypa, jaktsekk
Fauna F40 Våpensekk

Smyge seg frem i skogen

Småviltjakt, elgjakt og fuglejakt

Å kunne bevege seg i skogen uten å høres er viktig når man er på jakt. Alle våre jaktryggsekker har en stille, sterk vev som tåler kraftige regnskurer, og som ikke høres når du beveger deg. Vår Fauna F40 har et bæresystem som sikrer at du kan bære våpenet på ryggen trygt og bekvemt i mange timer.

Vi anbefaler: Fauna F40, Fauna F20 R

Sitte bekvemt på post

Bjørnejakt, elgjakt og småviltjakt

Hvis du skal gå en kortere tur for så å sitte på post, er det viktig med komfort og nok av lommer til alle mulige ting. Matpakken må naturligvis få plass! Vår Fauna F40 PRO er testvinner og er manges favoritt i flere land. Den har et ergonomisk utformet bæresystem, der stolmeisen følger ryggens linje. En perfekt sekk også for isfiske!

Vi anbefaler: Fauna F40 PRO Björnen Evo, Fauna F35 PRO Älgen Evo, F30 Vråken Evo

Fauna Bjørnen Evo stolsekk med ryggstøtte
Fuglekongen logo

Fauna er et skandinavisk merke du kan stole på. Vi tilbyr pålitelige produkter utviklet ut ifra vår kjærlighet til natur, jakt og fiske. Med fokus på funksjonalitet og komfort som gjør at du kan fokusere på å oppdage friluftslivet sammen med familie og venner. Holdbare produkter som du kan stole på år etter år. Se frem mot et aktivt friluftsliv med spennende eventyr og opplevelser sammen med Fauna of Scandinavia!

Legg igjen en kommentar