Ingen produkter i handlekurven.

Gratis frakt over 699,-

Gruppetelt

Fauna T6 gruppetelt og familietelt

Gruppetelt er en type telt som passer bedre til overnatting på en rolig tur i skogen, eller på camping. Her er komfort ofte viktig, og teltene er som regel en del tyngre enn for eksempel våre fjelltelt. Våre gruppetelt har som navnet tilsier god plass til flere personer og innehar en del praktiske løsninger for den perfekte teltturen med venner eller familie.

Av våre gruppetelt innen kategorien komfort vil vi nevne Fauna K-5 Premium med plass til 5 personer og K-6 Premium med plass til 6 personer. Dette er telt som passer perfekt til familie og camping. De er enkle å sette opp med praktisk romfordeling og løsninger som holder småkryp ute. Disse gruppeteltene har til og med plass til bord og stoler inne. Dermed ligger alt til rette for en fin telttur med god komfort.

Smarte gruppetelt

Vi ønsker at hele turen skal være perfekt med våre gruppetelt. Derfor finnes det en rekke smarte løsninger. Fauna Air Frame K 5-7 har for eksempel et unikt design uten teltstenger. Det gjør at gruppeteltet med plass til 2 + 3 personer fordelt på to soverom er enkelt å både sette opp og pakke ned. Det samme gjelder Fauna Art3 Air Frame som er et gruppetelt for 3 personer som også ønsker å bruke minst mulig tid på å sette opp telt.

Fauna T5 med plass til 5 personer og Fauna T6 med plass til 6 personer er gruppetelt med stabile tunnelkonstruksjoner. Hyllesystemer i netting og lampeholdere i taket gjør disse gruppeteltene til flotte familietelt der du også ønsker komfort.

Skal du på fjelltur? Da kan du ta en titt på våre fjelltelt her: faunaoutdoor.wp.monsterweb.no/produktkategori/telt/fjelltelt/

 

Fauna K5