Ingen produkter i handlekurven.

Gratis frakt over 699,-

Fjelltelt

Fjelltelt er telt som er bygget for litt røffere forhold. Her er det smart å tenke på at teltet ofte skal transporteres til fots, det må tåle vær og vind, og ikke minst; det må være praktisk. Skal man ha et fjelltelt til to personer har vi flere lette modeller med teltstenger i aluminium. Dette er våre telt med vekt rundt 3 kg:

  • Fauna F2 Dome
  • Fauna F2 Light
  • Fauna F3 Pro Camp
  • Fauna T3

Hvilket fjelltelt som er riktig for deg vil avhenge av hvilken type tur du skal på, og hvem du reiser med. Du har kanskje med deg en hund, eller bagasje som helst skal stå i et eget rom? På fjellet kan man også oppleve småkryp som holdes unna med fastsydd bunn og myggnetting. Kanskje du trenger et telt hvor du kan lage maten inne?

Se alle våre telt her: faunaoutdoor.wp.monsterweb.no/produktkategori/telt/

Fjelltelt med god plass til 4 personer

Fauna T4 er vårt største fjelltelt med god plass til 4 personer. Ettersom teltet er større blir også selve teltet litt tyngre. Teltet veier 7 kg, men er enkelt å sette opp og transportere. Teltstengene er i glassfiber, og dette er et telt som passer perfekt til sykkelturer, kanoturer og lignende i skog og mark. Fauna T4 er et allsidig telt som passer til det meste. Iglokonstruksjonen gir en god romfølelse og gjør at teltet står stabilt i vær og vind.
Hvis fjelltelt derimot ikke er riktig for deg kan du lese om våre gruppetelt her: faunaoutdoor.wp.monsterweb.no/produktkategori/telt/gruppetelt/

 

Fauna T4 - 4-mannstelt